Autobus d.o.o. je jedini ovlašteni zastupnik IVECO autobusa u Hrvatskoj

IVECO BUS, drugi po veličini europski proizvođač autobusa, u namjeri da zadovolji zahtjeve tržišta kompletno je obnovio proizvodni program.

Na nove trendove ukazala je pojava gradskog autobusa Iveco Urbanway 10.5 m, 12 m i zglobni od 18 m na diesel, plinski i hibridni pogon.

Na sličan način redizajnirani su Iveco Crossway i Iveco Crossway Low Entry koji dolaze u pet namjenskih varijanti, te su idealni za gradski i prigradski prijevoz putnika, a u izvedbi Crossway Pro opremljen je poput turističkih autobusa. U verziji sa 2 osovine se proizvode u duljinama od 10.8 m, 12.1 m i 13 m, dok je s 3 osovine duljina autobusa 14.5 m.

Dostupan u standardnoj i u zglobnoj verziji, Iveco E-WAY na električni pogon u duljinama od 9.5 m, 10.7 m, 12 m i 18 m, je dizajniran kako bi očuvao životni okoliš gradova.

Minibus Iveco Daily je najbolji predstavnik svoje klase na tržištu. Razne mogućnosti prilagodbe omogućavaju zadovoljavanje zahtjeva putnika i korisnika.

Ekološki motori, osiguravaju pouzdanost, izuzetne performanse i smanjene troškove.

Iveco Evadys dovršava vrhunski segment kombiniranih međugradskih / izletničkih autobusa. Zadržava sve snage najprodavanijeg međugradskog asortimana u Europi: izvanredna svestranost, dokazana pouzdanost i optimizirana profitabilnost.

U želji da udovoljimo svim potrebama tržišta u ponudi nudimo i razna specijalna vozila (vozila za prijevoz osoba sa posebnim potrebama, bibliobuseve, bibliokombije...).  

Pošaljite upit za ponudu