Datum objave: 15.11.2019

Električni IVECO autobus E-WAY - rekordna vožnja od 527 km s jednim punjenjem

IVECO autobus E-WAY tvrtke HEULIEZ izveo je rekordnu vožnju na testnoj stazi IVECO Magirus u Ulmu, Njemačka. Izvanredan rezultat od 527 prijeđenih kilometara koji je potpuno električni autobus vozio s jednim punjenjem ( gotovo dvostruko najbolji učinak autonomije u industriji ) – je potvrdio TÜV Südwest, vodeći europski centar za tehničko certificiranje.

Stéphane Espinasse, vođa marke IVECO BUS, je izjavio: „Rekord našeg potpuno električnog autobusa E-WAY tvrtke HEULIEZ je dokaz izuzetne učinkovitosti ovog vozila. Ovakav učinak ostvaren je u kontroliranim uvjetima, ali potkrijepljen je i stvarnim iskustvom naših kupaca u njihovom radu. Tako je, krajem kolovoza, autobus je dostigao 416 km s jednim punjenjem, na redovitoj liniji u Hafenlohru, Njemačka. Ovo je revolucionarno vozilo koje kupcima nudi sve prednosti prijevoza bez štetnih emisija, uz visoke standarde kvalitete, izvanrednu pouzdanost i izvrsne performanse. "

Optimizirano ispitivanje izvedeno je sa autobusom dužine 12 metara u verziji za prekonoćno punjenje, opremljenog baterijom od 350 kWh. Autobus je s potpuno napunjenim akumulatorima, opremljen ljetnim gumama, vozio 12 sati prosječnom brzinom od 46,6 km / h, bez grijanja i klimatizacije. Ispitivanje je održano 10. listopada pri laganoj kiši i vjetru, s temperaturama u rasponu od 10 do 15 ° C. Ispitivanje je zaključeno nakon odvezenih 527 km, a u akumulatoru je ostalo 4% električne energije.

E-WAY by HEULIEZ: rješenje s nultom emisijom koje zadovoljava sve potrebe

IVECO BUS E-WAY tvrtke HEULIEZ najcjelovitiji je proizvod na tržištu, koji nudi rješenje za prilagođavanje specifičnim potrebama svakog kupca, s izborom duljina od 9.5, 12 i 18 metara i s 2 načina punjenja (sporo punjenje preko noći ili brzo punjenje pantografom). Također nudi prijevoznicima prednosti fleksibilnosti i modularnosti da usklade njihove specifične radne potrebe s minimalnim ograničenjima, te izuzetno ugodno iskustvo za vozače i putnike s laganom vožnjom i ubrzanjem te prostranu, dobro dizajniranu unutrašnjost.

Ovaj asortiman uključuje preko 20 godina razvoja i proizvodnje znanja stečenih od HEULIEZ-a u električnoj mobilnosti, nudeći sve prednosti izvrsnosti priznate premium marke.