Datum objave: 01.09.2014

Novi Daily Minibus pruža sve prednosti novog DAILY furgona: nova arhitektura, novi veći međuosovinski razmak, novi vanjski i unutarnji dizajn s vozačkom pozicijom s ergonomskom armaturnom pločom.

Daily Minibus zadovoljava sve potrebe prijevoza putnika zahvaljujući različitim modelima:

  • DAILY TOURYS (turistički)
  • DAILY LINE (međugradski)
  • DAILY CITYS (gradski)

Svi u vrhu svoje klase što se tiče efikasnosti i udobnosti.
Udobnost prijevoza putnika osigurana je novom modernom opremom, napravljenom kako bi i duža putovanja bila ugodna, poboljšanim sustavom klimatizacije i prozračivanja i pripremom za zračni ovjes.

Novi Daily Minibus opremljen je novom generacijom radio uređaja koji sadrži novi infotainment sustav kao i Bluetooth telefonski i navigacijski sustav (IVECONNECT).

Ekološki motori, dizel Euro VI i CNG osiguravaju pouzdanost, izuzetne performanse i smanjene troškove.

Različite mogućnosti prilagodbe omogućavaju zadovoljavanje zahtjeva putnika i korisnika. Moguć je izbor rješenja s dvostrukim ili jednostrukim ostakljenjem kao i različiti tipovi električnih kliznih vrata.

Novi model od 6,1 t ima kapacitet do 22 putnika, uz vozača i jedno pomoćno sjedalo. Ovo je najbolje na tržištu od standardnih vozila svoje klase.

Novi međuosovinski razmak od 4100 mm omogućava povećanje smještajnog prostora za prtljagu za 30% (do 2,5m3 iza zadnje osovine).